Sunday 7 August 2011

Rice Pudding Recipe



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

شحالكم ؟ ان شالله بخير 
و شخبار رمضان وياكم ؟ أكيد من أحلى مايكون :) 

اليوم كنت متملله و ماعندي شغله اسويها ، قلت من متى مادخلت المطبخ وسيت لي طبخه << طبعا من زمان 
لاكن كل رمضان تعودنا انا و خواتي نتقاسم الايام و نسوي طبق حلا 
بس هالشهر تغيرنا هههه فقلت ابدء انا دام تشجعت 

جا في بالي  طبق ذقته في تركيا لأول مره 
و عجبني ، فليش مانضيف شي جديد لسفرة رمضان

;) 

Ingredients
  • 3/4 cup uncooked white rice
  • 2 cups milk, divided
  • 1/3 cup white sugar
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 egg, beaten
  • 2/3 cup golden raisins
  • 1 tablespoon butter
  • 1/2 teaspoon vanilla extract

Directions

  1. In a medium saucepan, bring 1 1/2 cups water to a boil. Add rice and stir. Reduce heat, cover and simmer for 20 minutes.
  2. In another saucepan, combine 1 1/2 cups cooked rice, 1 1/2 cups milk, sugar and salt. Cook over medium heat until thick and creamy, 15 to 20 minutes. Stir in remaining 1/2 cup milk, beaten egg and raisins. Cook 2 minutes more, stirring constantly. Remove from heat, and stir in butter and vanilla. Serve warm.



Enjoy 

0 comments:

Post a Comment